عنوان
تاریخ
۱۳۹۷/۰۷/۲۳
گزارش
در روز پنجشنبه مورخ 97/7/19 اولین جلسه انجمن اولیاء و مربیان با حضور ریاست موسسه « جناب آقای ناصرالملکی » و معاونت آموزش موسسه « جناب آقای مصدقی »  برگزار گردید . در ابتدا آیاتی از قرآن کریم توسط دانش آموز قاری « آقای موثقی نیا » قرائت و پس از آن سرود ملی ایران پخش گردید .
سپس « جناب آقای ناصرالملکی » سخنرانی خود را آغاز و بعد از ایشان گروه سرود مدرسه ( دانش آموزان مهدی اجلالی - مهدی کریمی - علیرضا رهبر - سپهر رفیعی - آرش حاجی محمدرضا - محمد حسین لقائی - محمد سجاد نبی آقا - نیما رشیدعلیپور - محمد مهدی حق پناه - آرتان خواجه حسینی و ابوالفضل بلاغی ) با سرپرستی و رهبری مربی سرود توانای خود « جناب آقای خدایاری » اجرای خود را به گوش همگان رسانند .
سپس « جناب آقای نعمتی » سخنرانی خود را ارائه و از زحمات همگان تقدیر و تشکر به عمل آوردند و نوبت به اجرای گروه تئاتر دبیرستان سپهر معرفت ( دانش آموزان حمیدرضا بیاری - ابوالفضل بلاغی و علیرضا رهبر ) رسید . سپس « جناب آقای رفیعی » چند کلامی سخنرانی داشتند .
و در انتها کاندیدای انجمن اولیاء و مربیان مشخص و رای گیری انجام گردید ( که اعضاء منتخب انجمن اولیاء و مربیان در خبری جداگانه منتشر خواهد شد )

این مراسم با اجرای استادانه « جناب آقای اسکندریان » معاونت محترم انضباطی دبیرستان سپهر معرفت برگزار گردید ؛ که جا دارد تا از ایشان تقدیر و تشکری صمیمانه بابت زحمات فراوانشان داشته باشیم .
پشتیبانی و تدارکات فنی این مراسم با نظارت « آقایان گرمرودی و آقاعلی » انجام گردید .